Drie TOP borden vernieuwd: ,,Na een inspirerende dag is het weer heerlijk thuiskomen midden in Drenthe"

Ook in Hoogersmilde werd het Top bord vernieuwd. Astrid Belt

Sinds maandag zijn de drie TOP borden in de gemeente Midden-Drenthe vernieuwd. Toeristische Overstap Punten (TOP) staan op goede vertrekpunten voor fiets- en wandelroutes. In Beilen staat het TOP bord bij het station, in Westerbork op het B.G. van Weezelplein en in Hoogersmilde bij de aanlegplaats voor de pleziervaart.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Wethouder Jan Batelaan zorgde er persoonlijk voor dat het bord in Hoogersmilde onder assistentie van toeristisch regisseur Astrid Belt een nieuw uiterlijk kreeg. Deze co-creatie van de gemeente Midden-Drenthe en Stichting Marketing & Promotie Midden-Drenthe heeft er voor gezorgd dat nu alle uitingen in de dorpen in de Marketing Drenthe huisstijl zijn doorgevoerd en de informatie weer up-to-date is.

Midden in Drenthe, jouw thuisbasis

Op de borden staat ‘Midden in Drenthe, jouw thuisbasis’. Astrid Belt: ,,Dit slaat uiteraard op de inwoners van de regio, maar ook willen we de gasten dit gevoel geven tijdens hun bezoek. Na een inspirerende dag is het weer heerlijk thuiskomen midden in Drenthe. Je wordt warm onthaald en sluit de dag ontspannen af in een van de vele gezellige plekken om lekker te eten of bijzonder te overnachten. Oftewel Midden in Drenthe is jouw thuisbasis voor een onbezorgd verblijf in de Oerprovincie van Nederland.”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Midden-Drenthe
menu