Echtpaar Blomberg 65 jaar samen

Het huis van Jaap en Mella was vrolijk versierd. Foto: Hugo Faber

Jaap en Mella Blomberg uit Smilde waren dinsdag 65 jaar getrouwd. Een bijzonder jubileum, dat vanwege de coronamaatregelen in kleine kring werd gevierd. De geplande receptie kon niet doorgaan, maar het was in alle opzichten wel een feestelijke dag.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Wethouder Jan Batelaan feliciteerde het echtpaar dinsdag namens de gemeente. Het huis aan de Prinses Beatrixstraat was versierd met een feestelijke boog en een spandoek, zodat ook buren en voorbijgangers werden geattendeerd op het huwelijksjubileum. De kinderen en kleinkinderen verdelen hun bezoekjes, zodat de feestelijkheden doorgaan tot aan de jaarwisseling.

Aannemersbedrijf

Jaap en Mella kregen vier kinderen en hebben inmiddels negen kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Een vijfde achterkleinkind is op komst. Jaap heeft, samen met zijn broer Bertus, ruim veertig jaar leiding gegeven aan het aannemersbedrijf Gebr. Blomberg in Smilde. Inmiddels is hij dertig jaar met pensioen en daar geniet hij samen met Mella van. Tot voor kort woonden ze in een vrijstaande huis aan de Molenwijk, maar onlangs verhuisden ze naar een appartement van de Driemaster. Daar ontvangen ze regelmatig kinderen, familie en vrienden.

Mooie momenten

Zoon Marten: ,,Hoewel de jaren wel gaan tellen, genieten ze nog elke dag van elkaars aanwezigheid en van de mooie momenten in het leven. Wij wensen ze nog veel mooie jaren samen in de Driemaster.’’

Nieuws

menu