Een weekend lang een feestje. Bourgondisch Beilen in teken van Spanje op het oude vertrouwde plekje: achter het gemeentehuis

V.l.n.r. Allard Hingstman van Bourgondisch Beilen, Mathijs Mulder van Jumbo Mulder Beilen, Gerard Wubs van Pearle Opticiens Beilen, Bouke Brinksma en Sandra Cid van Bourgondisch Beilen.

V.l.n.r. Allard Hingstman van Bourgondisch Beilen, Mathijs Mulder van Jumbo Mulder Beilen, Gerard Wubs van Pearle Opticiens Beilen, Bouke Brinksma en Sandra Cid van Bourgondisch Beilen. Bourgondisch Beilen

Het aftellen is begonnen, na twee jaar kan Bourgondisch Beilen weer georganiseerd worden, mede door de steun van twee hoofdsponsoren. Het evenement op 19 en 20 augustus vindt plaats op de oude, vertrouwde plek: achter het gemeentehuis.
Lees meer over
De Krant van Midden-Drenthe

Bourgondisch Beilen staat op 19 augustus in het teken van Spanje, met medewerking van tien verschillende restaurants uit de regio. Aan deze ondernemers de uitdaging om de inspiratie van Spanje om te zetten in twee heerlijke ‘signature dishes’. Tevens wordt door hen rekening gehouden met zowel vegetarische als veganistische gerechten.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's