'Een zondagmiddag met muzikale gezelligheid, mooie verhalen en wat beweging'

Een leuke activiteit op de zondagmiddag. Rollator-wandelclub Beilen

De rolstoel/rollator-wandelclub in Beilen houdt zondag 29 augustus een zomermiddag wandeling én wensconcert. Het concert wordt verzorgd door AMDG en gegeven voor alle ouderen, alleenstaanden, gehandicapten, vrijwilligers en mantelzorgers uit Beilen.

Peter Vereijken is één van de initiatiefnemers en vertelt enthousiast: ‘Om 13.30 uur starten we op een van de vier startpunten met een kop koffie of thee en wat lekkers. De start is vanaf Het Noorderhuus, sporthal de Drenthehal, De Westhoek of het Stroomdal. Vanaf elk punt vertrekt een historische verhalenwandeling (rollator/rolstoel) en gaan we naar het plein bij het gemeentehuis.’

Op het plein voor het gemeentehuis begint om 15.00 uur een muzikaal programma. De deelnemers kunnen zelf een keuze maken uit een lijst van schitterende muziek van vroeger en vandaag. Die muzieklijst wordt in de Krant van Midden-Drenthe tijdig bekend gemaakt.

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door financiële bijdrage van ‘Ouderen aan Zet’ en de inzet van Beleef Beilen.

Als het heel slecht weer is, wordt het muziekprogramma in de Drenthehal aan de Sportlaan gehouden. In verband met de catering wordt het op prijs gesteld indien belangstellenden zich vooraf opgeven voor de wandeling plus muziekprogramma vanaf 13.30 uur of alleen voor het muziekprogramma om 15.00 uur. Opgave kan door te bellen naar Janny Martens 06 – 25 42 31 70.

Rond 17.00 uur is het programma afgelopen en stiefelt - rolt - wandelt iedereen weer naar huis. Belangstellenden die enkel voor de muziek komen, dat kan ook, moeten rond 14.45 uur bij het gemeentehuis zijn en een plaatsje uitzoeken.

Vereijken besluit: ‘Kortom, een zondagmiddag met muzikale gezelligheid, mooie verhalen en wat beweging.’

Je kunt deze onderwerpen volgen
Midden-Drenthe
menu