Feestgangers Hooghalen doneren deel van opbrengst aan Oekraïne. Ronkende trekkers op voormalig azc-terrein en boerenrock in feesttent

Geen trekkertrekwedstrijd, zoals hier in 2018, maar wel een trainingsdag met ronkende trekkers voorafgaand aan het Tentfeest komende zaterdag in Hooghalen.

Geen trekkertrekwedstrijd, zoals hier in 2018, maar wel een trainingsdag met ronkende trekkers voorafgaand aan het Tentfeest komende zaterdag in Hooghalen. Foto: Jaspar Moulijn

Na een gedwongen coronapauze van drie jaar is het Tentfeest Hooghalen terug. Een deel van de opbrengst van komende zaterdag gaat naar Oekraïne.
Lees meer over
Midden-Drenthe

,,Wij kunnen niet gezellig een feestje bouwen zonder stil te staan bij wat er allemaal gebeurt in Oekraïne. Daarom hebben we contact opgenomen met Kees Huizinga en zijn vrouw Emmeke, die een boerenbedrijf hebben in Oekraïne, de graanschuur van de wereld. We doneren een deel van de opbrengst aan hun platform dutchfarmerinukraine.nl. Samen met Stichting De Leeuw Kyiv zorgen zij ervoor dat het geld op de plekken terechtkomt, waar dat het hardst nodig is’’, zegt Jarno Jansen namens de organisatie.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's