Football Skills Drenthe is klaar voor een nieuw, sportief seizoen in Midden-Drenthe. Maagd: ,,Ik wil voornamelijk iets maatschappelijks betekenen"

FSD is klaar voor een nieuw, sportief seizoen. Denzio Kruize

Football Skills Drenthe (FSD) staat aan de vooravond van een nieuw seizoen vol met voetbal en andere sportieve activiteiten. De eerstvolgende activiteit is vrijdag 20 augustus, voor de jeugd in Bovensmilde bij BSVV.

Die week daarop starten de trainingen ook voor de verschillende jeugdteams van drie voetbalclubs: vv Wijster, SV Pesse en vv Beilen. Deze trainingen zijn op respectievelijk maandag, woensdag en donderdag. Daarnaast krijgt de voetbalschool op zondag, in samenwerking met vv Beilen, weer een vervolg.

Trots vermeldt Niels Maagd dat alle zestig plekken al ingenomen zijn: ,,Iets waar niet alleen ik, maar ook mijn belangrijke medetrainers heel erg blij mee zijn. Uiteraard keren Rolf Venekamp, Erik Alberts en Marco Hamers weer terug om mij op de zondag te ondersteunen.”

Naast de clinics worden ook verschillende wedstrijden gespeeld, bijvoorbeeld een voorwedstrijd bij een seniorenwedstrijd.

Maagd: ,,Ook mag ik met veel plezier benoemen dat de nieuwe website is gelanceerd. Footballskillsdrenthe.nl is gemaakt door mijn broer Rik.” Daarnaast is ook de FSD-wandelgroep weer actief, met de expertise van Johan Gotz en Aleida Dries.

Maagd is klaar voor een nieuw, sportief seizoen: ,,Natuurlijk vind ik het mooi om sportactiviteiten aan te bieden, maar ik wil voornamelijk iets maatschappelijks betekenen. Als je dan ziet hoe blij alle betrokkenen ervan worden, is dat iets om trots op te zijn. Dat ben ik dan ook absoluut op het volledige FSD-team!”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Midden-Drenthe
menu