Gemeentebelangen Midden-Drenthe presenteert kieslijst: ,,Een mooie combinatie van ervaring en een jonge, frisse wind"

Jannes Kerssies is blij met zijn team. Gemeentebelangen Midden-Drenthe

Ook Gemeentebelangen Midden-Drenthe heeft de kieslijst rond. Lijsttrekker Jannes Kerssies van Gemeentebelangen is een tevreden man: “Deze lijst is een mooie combinatie van ervaring en een jonge, frisse wind uit alle hoeken van Midden-Drenthe.” Kerssies hoopt vijf of zes zetels te behalen.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Huidig raadslid Jan Jonker is terug te vinden op plaats twee. Jonker: “We hebben veel bereikt afgelopen periode, maar er is nog veel meer werk te doen. Het bouwen van woningen voor onze eigen inwoners heeft de hoogste prioriteit. Daar wil ik me keihard voor blijven inzetten.”

Op nummer drie staat Hetty Meijering-Kerssies. Als raadslid heeft zij de focus vooral op gezondheid, jeugd en zorg. Ook ervaren steunfractieleden Wim Oosting en Martin Gils staan op de lijst. Deze top vijf wordt aangevuld door dertigers Jarno Frenken uit Drijber en Robbert Wielink uit Witteveen.

Jeugd

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dat is een bekend gezegde. Lars Boersma en Rico Schans zijn dertigers, met 19 jaar is Regina Oldenbeuving de jongste kandidaat op de lijst. Daarnaast is de 22-jarige secretaris van vv Wijster en oud jeugdsoosvoorzitter Dyan Hospers op de lijst te vinden. Wethouder Erjen Derks (31) is lijstduwer.

Ina Koning, jarenlang commissielid voor Gemeentebelangen Smilde Beilen Westerbork, is overgestapt naar Gemeentebelangen Midden-Drenthe: “De politiek van Gemeentebelangen is gericht op samenwerken en écht iets met elkaar bereiken. Dat spreekt mij aan.”

Nieuws

menu