Groep 8 leerlingen mogen op bezoek bij Volta in Beilen

De leerlingen krijgen de beschikking over een mooi schoolgebouw. Irene Geertsma

Een online open dag. Veel kinderen en ouders vinden het lastig om alles maar online te moeten doen. Gelukkig mogen weer fysieke activiteiten plaatsvinden, ook bij Volta. Inmiddels zijn medewerkers druk aan de slag met de voorbereidingen van de fysieke rondleidingen op 15 en 16 februari.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Volta is sinds kort geopend en vind het daarom natuurlijk belangrijk om kinderen fysiek te kunnen verwelkomen. Teamleider onderbouw Hettie Nijmeijer: ,,Niks gaat boven het echt rondkijken op een school. Vooral nu we een nieuw gebouw hebben, willen we natuurlijk vol trots laten zien waar we zo hard aan gewerkt hebben.”

Online open dag

Het personeel van Volta is blij dat er weer mogelijkheden zijn om mensen te verwelkomen in hun prachtige school, ondanks dat de open dag online was. ,,Jammer dat het online moest. We hadden ons er zo ontzettend op verheugd om dit jaar een fysiek open huis te kunnen houden,” aldus Hettie Nijmeijer. Woensdagavond sloten circa 200 basisschoolleerlingen aan bij de online open dag waar Volta zich aan hen voorstelde.: ,,Gelukkig krijgen ze volgende week nu alsnog de kans om de school in het echt te bekijken.”

Aanmelden

Om ervoor te zorgen dat alles netjes volgens de regels gaat kunnen leerlingen van groep 8 zich aanmelden voor deze rondleidingen. Het personeel van Volta zorgt er dan voor dat de leerlingen per basisschool in groepen over de middagen worden verdeeld.

Nieuws

menu