HHCombi verduurzaamt sportparken en clubhuizen: ,,Sámen staan we ervoor om onze leefomgeving duurzamer te maken’’

Jan de Vries van de Rabobank overhandigde de cheque aan vrijwilligers en bestuur van HHCombi. Henriëtte de Jong

Ruim een jaar geleden gingen de leden van omni sportvereniging HHCombi akkoord met investeringen voor de verduurzaming van de sportparken in Hijken en Hooghalen. Vrijdag kreeg deze omnivereniging uit handen van de Jan de Vries namens de Rabobank Assen en Noord-Drenthe een mooie tegemoetkoming in de kosten overhandigd.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Beide accommodaties zijn voorzien van ledverlichting op de velden en in de kantines en kleedkamers. Ook zijn op beide sportparken warmtepompen in bedrijf gesteld en zonnepanelen geplaatst. ,,Door de inzet van een aantal deskundige vrijwilligers en goede afspraken met lokale ondernemers hebben we het precies zo gekregen zoals we het willen en hebben we de kosten zo laag mogelijk gehouden’’, aldus voorzitter Gerrit Volkers. Janny Huizing vult aan: ,,Al met al een groot project, waarmee we het energieverbruik behoorlijk reduceren. Goed voor het milieu én op termijn kostenbesparend.”

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu