Handen uit de mouwen voor een gezonder Midden-Drenthe: meedenken, meepraten en meedoen

Bewegen, voor jong en oud, is gezond. Tjapko de Heus

Gezond in Midden-Drenthe gaat samen met ambassadeurs en netwerkpartners verder aan de slag. Naar aanleiding van het Sportakkoord 2020 worden netwerkbijeenkomsten gehouden op 3 november. In deze sessies staan de onderwerpen bewegen, sport, voeding en leefstijl centraal.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Ilse Koekoek namens de organisatie: ,,Iedereen die direct of indirect werkt aan gezondheid en bewegen in Midden-Drenthe is uitgenodigd om mee te praten, mee te denken en mee te doen. Er is voor aankomend jaar ook een flink bedrag beschikbaar om met de uitkomsten aan de slag te gaan.”

Ideeën

Wat zijn de ideeën, wensen of plannen? Vragen die deelnemers kunnen beantwoorden. Gezond in Midden-Drenthe hoort graag wat iedereen belangrijk vindt en iedereen gezamenlijk kan bijdragen.

Centraal hierin staan vier ambities. De eerste ambitie is dat iedereen erbij hoort en ook mee kan doen. Daarnaast moet er overal toegang zijn tot gezond eten en drinken en is de omgeving rookvrij. De derde ambitie is dat alle verenigingen de basis op orde hebben en toekomstgericht handelen. Tot slot moeten kinderen van jongs af aan vaardig zijn in bewegen.

Aanmelden

De netwerkbijeenkomsten zijn woensdag 3 november in de Karspelhof (Hofstraat 19 in Beilen) van 9.30-11.00 uur of van 19.30-21.00 uur. Op donderdag 4 november wordt ook nog een digitale sessie aangeboden.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november via: [email protected]

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu