Inwoners Westerbork en Witteveen zetten hun tanden in oliebollen

Oliebollen eten om een feestje te vieren.... Bram Noordhuis

Ondanks dat Oud en Nieuw alweer enkele weken achter de rug is zetten inwoners van Westerbork en Witteveen binnenkort massaal de tanden in oliebollen. Om de viering van 75 jaar vrijheid te bekostigen wordt een oliebollenactie gehouden.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Voorzitter van het feestcomité, Geert Woldman: ,,Nog één keer vragen wij iedereen in Westerbork en Witteveen om mee te doen aan onze oliebollenactie. Dit ten bate van de viering van ‘75 jaar Vrijheid’ in Westerbork en Witteveen van 4 tot en met 10 april. Deze keer is de organisatie wat lastiger, omdat we nog steeds te maken hebben met coronaregels. Maar ondanks dat geloven we weer in het succes van deze actie en dat er massaal oliebollen worden besteld.”

Bestellen

Vanaf 14 februari wordt een brief huis-aan-huis bezorgd. Hierin staat hoe besteld kan worden: via oliebol75jaarvrijheid@gmail.com of via de bestelstrook op de achterkant van de brief. Deze strook moet uiterlijk 24 februari gedeponeerd worden in een van de brievenbussen die in de huis-aan-huis brief vermeld staan.

Nieuws

menu