Kookgroep in Beilen heeft een wens: ,,Het zou leuk zijn als ook wat jongeren aanschuiven.”

Samen eten kan heel gezellig zijn. Marilou de Virgiliis-Sluis

Samen aan tafel, samen eten. Voor veel mensen heel gewoon, maar dat is het niet voor iedereen. De Kookgroep in het Valkenhof in Beilen is een succes, maar toch heeft de organisatie een wens: jongeren die gezellig een hapje mee eten.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Een van de initiatiefnemers van de Kookgroep is Marilou de Virgiliis-Sluis: ,,Wat geweldig dat wij weer samen kunnen eten. Ook staan ieder tweede vrijdag van de maand de deuren in het Valkenhof vanaf 15.30 uur open voor ontmoeting, een kop koffie of thee, een gesprek of een spelletje.”

De eerstvolgende keer dat weer samen gegeten kan worden is op 13 mei en 10 juni. Wie zich heeft opgegeven is vanaf 17.30 uur welkom, de maaltijd begint om 18.00 uur. Er is altijd een driegangenmenu en daarna nog koffie of thee.

Opgave

Marilou de Virgiliis-Sluis : ,,Toch zou het leuk zijn als ook wat jongeren aan tafel willen schuiven.” Opgave voor 9 mei bij koopgroep@pgbeilen.nl of bel 0612893841.

De doelstelling is iedereen ongeacht kleur, geaardheid of achtergrond een gastvrij welkom te heten in het Valkenhof. Met elkaar wordt gezocht naar verbinding. Enkele jaren geleden kwam vanuit de taakgroep pastoraat van de Protestantse gemeente Beilen-Hijken-Hooghalen deze eetgroep uit de startblokken. De behoefte en de animo bleek groot.

Nieuws

menu