Leerlingen De Eshorst in Beilen doneren sportieve bijdrage aan leeftijdsgenootjes in Zanzibar

In totaal werd 1500 euro ingezameld. K. Hessels

De leerlingenraad van Kindcentrum de Eshorst heeft met ‘Sponsorloop 2.2.’ maar liefst € 1500,00 ingezameld. Met dat bedrag op zak is juf Corien op bezoek in Zanzibar. Daar wordt een school voor kinderen met een beperking verrast.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Een echte sponsorloop houden kon niet door corona. Derhalve werd iets anders verzonnen, de leerlingen konden kiezen uit drie routes door Beilen, verzameld in een routeboekje. Dit routeboekje (€ 2,50) werd verkocht aan ouders, opa’s/oma’s en anderen. Deze actie verliep voortvarend, in no time waren alle routeboekjes uitverkocht. Dit leverde € 1500,00 op voor het goede doel: een schooltje voor kinderen met een beperking op Zanzibar.

Zanzibar

Juf Corien van de Eshorst heeft contacten met een vrijwilliger van de Stichting More Africa en is nu in Zanzibar. Naast de opbrengst van de sponsorloop zamelden juf Corien en haar gezin ook zelf nog geld in en dat resulteerde in een totale gift van ruim € 3800,00. Ook nam ze in totaal zes koffers mee met speelgoed, leermiddelen en kleding.

Na de voorjaarsvakantie laat deze juf aan de kinderen en hun ouders zien waar hun sportieve bijdrage terecht is gekomen.

Nieuws

menu