Ludieke actie van Striethouldt in Westerbork: Mister Love zoekt een date met toekomstige collega's

Mister Love trekt door Midden-Drenthe..... Mariëlle Striethouldt

Mister Love van Catering in Drenthe trekt momenteel door Midden-Drenthe, op zoek naar een date voor op het werk. Stiethouldt houdt deze ludieke actie met als doel werkzoekenden te trekken voor een First Date Borrel op vrijdag 25 februari tussen 16.00 en 21.00 uur op de Noesten 78 in Westerbork.
Lees meer over
Midden-Drenthe

De familie Striethouldt laat die middag en avond graag hun bedrijf zien en willen graag vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Valentijn

Met liefde en enthousiasme hoopt de familie Striethouldt dit Valentijn weekend veel mensen te bereiken met deze unieke actie. ,,Net weer even anders dan normaal,” zo vertelt Mariëlle Striethouldt, ,,en dat typeert ook ons werk en het gehele bedrijf. Wij werken op veel verschillende locaties in geheel Nederland, waardoor het werk nooit saai is.”

Ze schetst een beeld van artiesten die je zomaar tijdens je werk tegen zou kunnen komen. Een aparte wereld, waar altijd iets leuks gebeurt terwijl je gezellig aan het werk bent met leuke collega’s. Er is van alles mogelijk. Mariëlle: ,,Ervaring in de horeca is niet het meest belangrijkste, wel het enthousiasme!”

Voor verschillende doeleinden worden collega’s gezocht. Mariëlle: ,,We gaan graag in gesprek voor een goede match.”

Bekijk de vacatures op www.cateringuitdrenthe.nl

Nieuws

menu