Marike Vast viert afscheid van Kindcentrum De Vaart in Hoogersmilde met 'een luie dag'

Een feestelijk afscheid in pyama. Marincke Renken

Na 5 jaar directeur te zijn geweest op kindcentrum CKC De Vaart, nam Marike Vast vrijdag afscheid van leerlingen en het team. De invulling van deze feestelijke dag met afscheid was een complete verrassing voor haar. Juf Marike werd in haar pyjama en badjas ontvangen op het kindcentrum, het werd ‘een luie dag’ voor haar.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Na het ontvangst met het schoollied volgde een rondgang door de diverse groepen, waarbij kinderen en leerkrachten in elke groep leuke activiteiten ondernamen. Tijdens de lunch werden tosti’s gebakken en na een korte pauze in het programma, was het tijd om juf Marike echt de school uit te duwen. Letterlijk in dit geval, op een kleuterkar door de hoofdingang.

Tot slot volgde een rondrit door het dorp met een paard en wagen. De wagen werd gemend door een leerling van het kindcentrum. Tijdens de rondrit konden ouders op diverse stopplaatsen corona-proof afscheid nemen van de directrice. De rit eindigde weer bij het kindcentrum en daar nam juf Marike voor de laatste keer afscheid van de leerlingen, die nu vervroegd kerstvakantie hebben.

Na schooltijd nam het volledige team nog afscheid. Marike Vast heeft ontslag genomen, zij heeft elders een functie aanvaard.

Nieuws

Meest gelezen

menu