PvdA Midden-Drenthe opent rode winkel in Westerbork

De middenstand in Westerbork wordt tijdelijk uitgebreid met de rode winkel van de PvdA. Pixabay

Alle inwoners (vanaf 18 jaar) mogen op 16 maart naar de stembus om te kiezen voor de gemeenteraad. Voor de PvdA Midden-Drenthe aanleiding een rode winkel te openen om daar met inwoners in gesprek te gaan. De opening is zaterdag 19 februari in het pand tegenover de Lidl in Westerbork.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Fractieleden gaan tijdens de openingstijden hun verkiezingsprogramma toelichten. De PvdA Midden-Drenthe wil hiermee ook de lokale middenstand in deze pittige tijden een hart onder de riem steken. Iedereen is welkom om op de zaterdagen tussen 11.00 en 14.00 uur binnen te lopen.

Tijdelijke rode winkel

Op 19 februari om 11.00 uur openen Jan Beugel, kandidaat-raadslid uit Westerbork en lijsttrekker Tineke Posthoorn de rode winkel. ,,Wij hopen dat inwoners ons in de rode winkel gemakkelijk weten te vinden, omdat we het belangrijk vinden om te weten wat er speelt in Midden-Drenthe”, aldus Tineke Posthoorn. Na de opening kunnen bezoekers een kijkje nemen in het pand en met elkaar in gesprek gaan.

Wie met de PvdA Midden-Drenthe van gedachten wil wisselen wil kan vanaf 19 februari tot en met 12 maart (11.00-14.00 uur) wekelijks terecht in het pand tegenover de Lidl in Westerbork.

Nieuws

menu