Ten Napel Koeltechniek wint keramisch beeld: de MVO award

Links Otto Krediet, rechts wethouder Jan Batelaan. Beide heren overhandigden de MVO award aan Ten Napel Koeltechniek. Bé van der Veen

Een verrassing maandagochtend voor Ten Napel Koeltechniek in Beilen. Op het gemeentehuis werd dit bedrijf in het zonnetje gezet. Uit handen van wethouder Jan Batelaan kreeg dit bedrijf de MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) award. Deze prijs wordt vijfjaarlijks toegekend aan een bedrijf dat zich onderscheidt op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Ten Napel ontving de award onder meer omdat ze alleen kiezen voor betrouwbare en duidelijk traceerbare producten en leveranciers. Daarmee kiezen ze dus niet voor leveranciers uit markten waar mensenrechten en werkomstandigheden onder druk staan. Ten Napel kiest voor apparatuur met maximale energie-efficiëntie en alle materialen die terugkomen van een installatie worden maximaal gescheiden.

Koeltechniek Ten Napel ontwikkelt, bouwt, onderhoud en repareert koel-vries en airconditioning installaties voor bedrijven en particulieren.

Otto Krediet namens Fairtrade Midden-Drenthe: ,,De MVO-award wordt door Fairtrade gemeente Midden-Drenthe vijfjaarlijks uitgereikt aan een organisatie of bedrijf die het beste laat zien dat winst maken en werken aan duurzaamheid heel goed samengaan.”

Ten Napel ontving een keramisch beeld, gemaakt door kunstenaar Jannie Slingerland uit Beilen.

Nieuws

Meest gelezen

menu