Thema-avond 'Wonen' in Holthe: ,,Waar liggen de struikelblokken en risico’s? Natuurlijk ook, wat zijn de kansen?”

Dorpenoverleg houdt de thema-avond 'Wonen' in Holthe. Foto: Pixabay

Dorpenoverleg Midden-Drenthe houdt donderdag 30 juni de thema-avond ‘Wonen’. Het is lastig voor inwoners met een krappe beurs om, in de kleine dorpen en buurtschappen, woningen te realiseren. Vertrek van dorpsgenoten ligt op de loer en de leefbaarheid staat onder druk. Ger Steenbergen: ,,Daar moeten we met zijn allen iets aan doen.”
Lees meer over
Midden-Drenthe

Het Dorpenoverleg Midden-Drenthe wil een aanzet geven om verschillende partijen met elkaar te verbinden. De bijeenkomst is in buurthuis ’t Trefpunt in Holthe (19.30 – 22.00 uur).

Steenbergen: ,,Er zijn al wat initiatieven in onze gemeente van de grond gekomen. Deze avond is een mooie eerste stap om van elkaar de ervaringen te horen. Waar liggen de struikelblokken en risico’s? Natuurlijk ook, wat zijn de kansen?”

Informeel gesprek

De bedoeling van deze avond is om gedeelde informatie en wensen in beeld te brengen. Het wordt een informeel gesprek aan de ronde tafel. Belangstellenden inwoners van de kleine dorpen en buurtschappen zijn welkom, deelname is gratis. Deelnemers kunnen zich voor 28 juni via de mail aanmelden: info@dorpenoverleg.nl onder vermelding “wonen 30 juni”.

Nieuws

Meest gelezen

menu