Unieke wandeltocht op de VAM berg voor het Toon Hermans Huis Drenthe. Opgave kan nog

Het Drentse Landschap heeft een mooi parcours uitgezet. Het Drentse Landschap

Doe mee en loop op zondag 15 mei een unieke wandeltocht op de VAM berg in Wijster. Deze oproep komt van het Toon Hermans Huis Drenthe en Het Drentse Landschap. Het betreft een wandeltocht van 5 km of meer om geld op te halen voor dit Huis.
Lees meer over
Midden-Drenthe

De VAM Ventoux Loop 2022 is een wandeltocht naar de top van de VAM berg oftewel de Col du VAM in Wijster. Daarmee wordt een link gelegd met de Mont Ventoux in Frankrijk, die elk jaar door duizenden beklommen wordt in het teken van Groot Verzet tegen Kanker.

Prachtige route

Het Drentse Landschap heeft een prachtige route uitgezet over een lengte van 5 km naar de top van de VAM berg. De start is tussen 09.00 en 15.00 uur bij de kiosk Het Blinkerdje, Vamweg 5, 9418 TM Wijster. Het is ook mogelijk de route twee keer of meer te lopen om het bijzondere Mont Ventoux gevoel te krijgen.

Het Toon Hermans Huis Drenthe kan veel betekenen voor mensen die worden getroffen door kanker. Veel mensen in midden en zuidwest Drenthe weten (nog) niet van het bestaan van dat centrum. Om te blijven bestaan en het werk te kunnen blijven doen, is financiële steun nodig. Daarom wordt de VAM Ventoux Loop op zondag 15 mei gehouden.

Aanmelden

Aanmelden via de website Toonerhermanshuisdrenthe.nl kan door € 5,- per persoon of meer te doneren. Elke euro komt ten goede aan het Toon Hermans Huis Drenthe, het centrum voor leven met en na kanker. Vanwege de onverharde paden is de wandeling minder geschikt voor kinderwagens of scootmobiels.

Kijk voor meer formatie op www.toonhermanshuisdrenthe.nl bel 0528 820 236.

Nieuws

menu