Vlooienmarkt in Westerbork voorziet in behoefte: ,,Ik ben hier met vier dozen vol gekomen. Ik hoop dat ik alles verkoop”

Een gezellige drukte op de markt. Marjan Zinger

Koffiezetapparaten, tafeltjes, speelgoed, boeken, gereedschappen, kleding, waterpassen, emmers en nog veel meer. Op de vlooienmarkt in Westerbork was donderdagmiddag een grote diversiteit aan goederen te vinden, uitgestald op kleedjes, los in het gras, op tafeltjes of in kramen. Met voor alle verkopers dezelfde doelstelling: handel doen. Zo ook Rianne (10) die uit alle macht probeerde haar speelgoed aan de man/vrouw te brengen.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Rianne had samen met haar moeder de zolder opgeruimd en het speelgoed uitgezocht: ,,Dat mag ik nu verkopen en de opbrengst mag ik houden.” Ze was tevreden over de aanloop, maar hoopte aan het begin van de middag toch nog wat zaken te kunnen doen: ,,Ik ben hier met vier dozen vol gekomen. Ik hoop dat ik alles verkoop.”

Na een lange coronaperiode mocht deze markt eindelijk weer plaatsvinden. Dat dergelijke markten in een behoefte voorzien bleek, het was er gezellig druk.

Nieuws

menu