Volop plezier in Smilde met Scavenger hunt. Inzittenden van 40 auto's schrijven zich in voor een leuke middag in coronatijd

Een gezellig uitzwaaimoment op het evenemententerrein in Smilde. Hugo Faber

Scavenger hunt, een puzzeltocht in Smilde. Maar liefst 40 auto’s vertrokken zaterdagmiddag met daarin enthousiaste deelnemers die puzzelend en smullend verschillende opdrachten voltooiden. Het team de Drie Musketiers won deze wedstrijd.
Lees meer over
Midden-Drenthe

De organisatie was in handen van Dorpsvereniging Smilde. Wat kun je coronaproof organiseren? Dat was een vraag die de bestuursleden van de dorpsvereniging bezighield. Het antwoord bleek eenvoudig, een autopuzzeltocht.

Alle teams kregen een goed gevulde snackbox mee voor onderweg en vervolgens was het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen en opdrachten te voltooien. Alle verschillende opdrachten leverden punten op. Het was vooraf van belang strategische keuzes te maken en niet alleen de makkelijke opdrachten te pakken want juist de moeilijkere elementen leverden een hogere score op. Het bewijs moest in de vorm van bijvoorbeeld filmpjes aangeleverd worden.

Nieuws

menu