Wandelen met Wielen ook in Westerbork. ,,Dit initiatief komt voort uit het succes van de Rollatorwandelclub"

De Rollatorwandelcub in Beilen is een groot succes. Ilse Koekoek

Verschillende partijen hebben de handen ineengeslagen en gaan in Westerbork op dinsdag 12 oktober Wandelen met Wielen opstarten. Samen eropuit en iedereen kan meedoen.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Bij Wandelen met Wielen is vooraf aanmelden niet nodig. Het verzamelpunt is het Van Weezelplein in Westerbork, aanvang 14.00 uur.

Animo peilen

Tijdens deze wandeling wordt gepeild of er voldoende animo bestaat voor deze activiteit. Het plan is om uiteindelijk eens in de veertien dagen te gaan wandelen. Op bijzondere plekken in het dorp wordt even stilgestaan om te luisteren naar Albert Kuper, hij kent mooie verhalen over een historisch pand, een bijzondere gebeurtenis of andere verhalen. Onderweg zijn er voldoende momenten van rust en ontspanning. De afsluiting is rond 15.30 uur met een gezamenlijk kopje koffie in het Annie Londo Buurthuis.

Rollatorwandelclub

,,Dit initiatief komt voort uit het succes van de Rollatorwandelclub in Beilen. De afgelopen weken zijn in Westerbork twee brainstorm bijeenkomsten geweest ter voorbereiding op deze wandelactiviteit. Er zijn vele partijen betrokken en zij helpen op hun eigen manier om deze activiteit mogelijk te maken”, aldus Ilse Koekoek namens de organisatie. De betrokken partijen zijn: Belangenvereniging Westerbork, Historische vereniging Westerbork, Stichting Zomeractiviteiten Westerbork, Annie Londo Buurthuis, Huurdersvereniging Samen Sterk, Contactpuntmantelzorg MD, Prinses Margriet Manege, Gezamenlijke kerken, ‘t Derkshoes, Gezond in Midden-Drenthe, Welzijnswerk Midden-Drenthe en Woonservice.

Nieuws

Meest gelezen

menu