Wandelschoenen uit de kast voor een kerstwandeling naar het Reijntjesbos

Onderweg komen de wandelaars geen midwinterhoornblazers tegen. Tip de Wijk

De wandelschoenen kunnen uit de kast want Stichting Zomeractiviteiten Westerbork houdt zondag 19 december een kerstwandeling. De organisatie heeft vanaf Zalencentrum Meursinge een route van 5 of 8 km richting Reijntjesbos uitgezet.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Vanwege de coronamaatregelen is er onderweg geen muziek van verschillende midwinter(hoorn)blazers en ook kan onderweg niet de traditionele snert aangeboden worden. Er is gekozen voor iets anders. Alle deelnemers krijgen bij de start een verrassingspakket met versnaperingen voor onderweg aangeboden.

De start is dit jaar bij Zalencentrum Meursinge Westerbork tussen 13.00 en 14.00 uur vanaf de parkeerplaats. De wandeling gaat over onverharde paden/wegen en is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Er geldt een dringend advies om waterdichte schoenen/laarzen te dragen.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor het verrassingspakket moeten deelnemers zich aanmelden voor 17 december via de website www.zomeractiviteiten.nl onder vermelding van het aantal personen, leeftijd (dit in verband met het vullen van het verrassingspakket) en een mobiel nummer zodat een betaalverzoek verstuurd kan worden. Ook is er de mogelijkheid om bij het afhalen van het verrassingspakket contant gepast te betalen. De kosten zijn € 5,00 per persoon, maar kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis.

Wie zich niet vooraf aanmeldt kan gratis meewandelen maar dan wordt geen verrassingspakket verstrekt. Ook in dat geval kunnen deelnemers zich melden op de parkeerplaats achter Zalencentrum Meursinge waar de route verstrekt wordt.

Nieuws

Meest gelezen

menu