Westerbork heeft maandenlang overlast ervaren van werkzaamheden. Ter compensatie wordt een groot feest gegeven op Koningsdag

De overlast in Westerbork was groot. Ron de Vos archief

Stichting Zomeractiviteiten Westerborj houdt op Koningsdag 27 april van 14.00 uur tot 24.00 uur een feest. Op diverse plaatsen in het dorp op de Oost-West as worden festiviteiten gehouden voor alle leeftijdscategorieën.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Dit feest is ter compensatie voor de overlast die het aanleggen van de nieuwe Oost West verbinding door Westerbork gaf voor inwoners en ondernemers in 2020 en 2021. Belangenvereniging Westerbork en de gemeente hebben gezamenlijk besloten Westerbork een afsluitend feest te gunnen.

Werkgroep

Stichting Zomeractiviteiten Westerbork kreeg de opdracht om dit verder uit te werken. Er is inmiddels een werkgroep opgericht met daarin vertegenwoordigers van Stichting Zomeractiviteiten Westerbork, de Belangenvereniging, de Ondernemersvereniging, de horeca en de gezamenlijke kerken.

Gerrie de Rouw, voorzitter van Stichting Zomeractiviteiten Westerbork doet alvast de toezegging de inwoners op de hoogte te houden van de plannen: ,,Het is zeker de moeite waard om deze datum alvast in de agenda te reserveren.”

Nieuws

Meest gelezen

menu