Wie bakt de lekkerste zomertaart in Midden-Drenthe? ,,Zorg dat de taart er superlekker uitziet, maar de smaak is het belangrijkste"

Ouderen en jongeren kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. DVHN

Na twee jaar corona gaat Rotary Beilen voor de tweede keer Heel Midden-Drenthe bakt organiseren. Op 18 juni tijdens de fair van de Nichten van de dominee worden de taarten geproefd en gekeurd door een deskundig team. Die ochtend wordt dus duidelijk wie de lekkerste zomertaart gebakken heeft.
Lees meer over
Midden-Drenthe

Smaak, creativiteit en uiterlijk worden gewaardeerd. De taarten kunnen die dag tussen 9.30 uur en 10.00 uur worden ingeleverd. De prijsuitreiking is om 11.00 uur.

Deze bakwedstrijd is bedoeld voor iedereen die denkt de allerlekkerste zomertaart van Midden-Drenthe te kunnen bakken.

Origineel recept

Mirjam Beijer namens de organisatie: ,,Het liefst gebruik je een origineel recept omdat daarmee je taart lekkerder en beter wordt dan die van de andere deelnemers. Zorg dat de taart er superlekker uitziet, maar de smaak is het belangrijkste.”

De oproep is dus duidelijk, doe gezellig mee en loop gelijk even over de fair. De taarten worden per punt verkocht bij een kopje koffie. De opbrengst gaat naar de Muzentuin, die deze dag ook optreedt. De fair van de Nichten van de dominee vindt plaats aan de Prins Hendrikstraat 2 in Beilen.
Meer informatie op de site en vooraf aanmelden voor de wedstrijd kan eveneens via de website.

www.rotary.nl/beilen

Nieuws

menu