Boekenpunt schenkt 500 euro aan Avondschool

De medewerkers van de Avondschool zijn uiteraard blij met de donatie. Foto: Anneke Bloema

Het Boekenpunt in Westerbork heeft de Avondschool in Beilen een cheque geschonken van 500 euro. De Avondschool, die met vrijwilligers werkt, is hier natuurlijk erg blij mee en heeft van dit bedrag materiaal aangeschaft.
Lees meer over
De Krant van Midden-Drenthe

In het Boekenpunt worden tweedehands boeken verkocht. De opbrengst gaat altijd naar een goed doel. Dit keer ging het geld onder andere naar de Avondschool. Het Boekenpunt is op dit moment gesloten omdat er gezocht wordt naar een andere ruimte.

De Avondschool

Bij de Avondschool is van alles te leren. De Nederlandse taal, rekenen of werken met de computer bijvoorbeeld. Maar er zijn ook mensen die geholpen willen worden met het leren en begrijpen van autotheorie. Bij de Avondschool kunnen deelnemers leren in hun eigen tempo. Er hangt een gezellige sfeer en de deelnemers vinden het leuk om ook even met elkaar te kunnen kletsen. De Avondschool is elke dinsdagavond in de Karspelhof in Beilen.

De Avondschool is onderdeel van het Taalhuis Midden-Drenthe. Uitgangspunt van het Taalhuis is dat iedereen de kans moet krijgen om te leren lezen, schrijven of rekenen en te werken aan zijn/haar digitale vaardigheden.

Nieuws

Meest gelezen

menu