Jeugdlintjes voor Lars Martens uit Smilde en Melvin Kwint uit Beilen

Burgemeester Cees Bijl met Melvin Kwint. Gemeente Midden-Drenthe

Lars Martens uit Smilde en Melvin Kwint uit Beilen hebben dinsdag een jeugdlintje ontvangen omdat zij zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor de samenleving. Burgemeester Cees Bijl zocht de jongeren bij hun thuis op.
Lees meer over
De Krant van Midden-Drenthe

Burgemeester Bijl is vereerd dat hij de jeugdlintjes mocht uitreiken. ,,Deze jongeren zetten zich belangeloos in om anderen te helpen en leveren een betekenisvolle bijdrage aan onze samenleving. Dat is ontzettend bijzonder en nodig. Wij zijn daarom erg trots op hun vrijwillige inzet en betrokkenheid. Reden om hen in het zonnetje te zetten.’’

Voorbeelden

Lars ontving een jeugdlintje omdat hij een voorbeeld is voor anderen en voor zijn maatschappelijke betrokkenheid. Hij zet zich, ondanks zijn ziekte, in voor het fietscrossen en de fietscrossbaan in Smilde. Melvin ontving een jeugdlintje voor zijn doorzettingsvermogen en het op de kaart zetten van het stuntsteppen. Hij stimuleert, motiveert en helpt anderen om te gaan stuntsteppen. Ook zet hij zich in voor de skatebaan in Beilen. Naast het jeugdlintje ontvingen de jongeren een cadeaubon, een oorkonde en bloemen.

Aanmelden van jongeren voor jeugdlintjes kan het hele jaar door. Meer informatie is te vinden op www.middendrenthe.nl/jeugdlintje.

Nieuws

menu