Leerlingen Kits Primair ontdekken techniek bij bedrijf in Beilen

Geboeid kijken de kinderen naar verschillende aspecten van techniek die bij Stevast Techniek aan bod komen. Lifestyle Kits Primair

Om jong technisch talent te stimuleren, opende Stevast Techniek in Beilen dinsdag de deuren voor basisschoolkinderen van Kits Primair. Een mooie kans voor de kinderen uit de groepen 5 en 6 om de wereld van techniek te ontdekken.
Lees meer over
De Krant van Midden-Drenthe

De kinderen kregen een rondleiding en namen een kijkje bij de ruimte voor pneumatiek, het lassen en de machinebouw. Het bezoek aan Stevast Techniek is een nieuw onderdeel van de Techniek Bedrijventoer van Kits Primair. Frank Klein, Lifestylecoördinator bij Kits Primair is blij met de samenwerking. ,,Kits Primair heeft een speciaal programma voor talentontwikkeling: Lifestyle. Eén van de gebieden waar wij ons op richten is techniek. We werken daarbij samen met diverse bedrijven in de vorm van een Techniek Bedrijventoer. Stevast Techniek is een nieuwe deelnemer. Het is een veelzijdig bedrijf met verschillende afdelingen die technische processen zichtbaar maken voor kinderen. Kortom: een mooie en waardevolle aanvulling op ons programma.”

Voorbereid op pad

Nieuws

menu