Programma voor Koningsfestival Beilen is rond

Het bestuur van Stichting Festival Beilen is trots op het programma. Eigen foto

Stichting Festival Beilen is er weer in geslaagd om een programma te maken voor het Koningsfestival dat op 26 en 27 april plaatsvindt. Ook dit jaar is er genoeg te doen voor alle leeftijdsgroepen.
Lees meer over
De Krant van Midden-Drenthe

De feesttent staat zoals gebruikelijk achter het gemeentehuis in Beilen. Op dinsdag beginnen de feestelijkheden om 21.00 uur. De beroemde Koningsnacht wordt voorzien van veel muziek. Dit keer is de populaire coverband Session gecontracteerd. Toegangskaarten zijn te koop bij Jumbo Mulder en via www.festivalbeilen.nl. Er zijn ook kaarten te koop bij de tent.

Wielerwedstrijden

Op Koningsdag, woensdag 27 april, is het de hele dag feest. Vanaf ’s morgens vroeg zijn er diverse wielerwedstrijden met als hoogtepunt ’s middags de Ronde van Beilen. Dit gebeurt dicht bij de feesttent. Helaas was het niet mogelijk om de wielerronde langs de feesttent te laten rijden, maar het blijft voor het publiek goed mogelijk om de wedstrijd te zien en de renners aan te moedigen.

Voor kinderen

Vanaf 13.00 uur kunnen kinderen op de parkeerplaats achter het gemeentehuis naar hartenlust spelen op verschillende speeltoestellen. Zo vinden ze er kinderquads , springkussens, een klimtoren, bungee trampoline, reuzenglijbaan, kleindierenshow, hindernisbaan, zandhoop, fietsen en een workshop van Kreakracht.

Flexlive en Mooi Wark

Voor de ouders is er live muziek in de tent, verzorgd door Flexlive. Vanaf 17.30 uur is er een optreden van Mooi Wark in het kader van het tienjarig bestaan van Stichting Festival Beilen. Dat is inmiddels al twee jaar geleden, maar het jubileum kon vanwege de coronamaatregelen nog niet eerder gevierd worden. Om 20.00 uur sluit de tent.

Het bestuur hoopt dat iedereen mooi Koningsfeest beleeft. Ook dit jaar is er een fotograaf aanwezig om sfeerfoto’s te maken die later op de Facebook-pagina te bekijken en te downloaden zijn.

Het kinderspeelfestijn is gratis te bezoeken, net als het optreden van Flexlive en Mooi Wark.

Nieuws

menu