Tweede keer Muziek in de Straat in zonnig Westerbork

De lentezon en live muziek droegen bij aan een ontspannen sfeer. Gerrie de Rouw

De buurt Kruumten/Oude Beilerstraat in Westerbork werd gistermiddag getrakteerd op de tweede editie van Muziek in de Straat, een initiatief van Welzijnswerk Midden0Drenthe, Belangenvereniging Westerbork en stichting Zomeractiviviteiten, in nauwe samenwerking met de buurtvereniging de Naobers. Het was een vervolg op de geslaagde try-out die in februari werd gehouden in het Hooimaveld.
Lees meer over
De Krant van Midden-Drenthe

Met live muziek van Jolien en Erik op de achtergrond kregen buurtbewoners de gelegenheid om allerlei vragen en stellingen te beantwoorden over het wonen en welzijn in de buurt. Het doel van Muziek in de Straat is de samenhang in en tussen buurten in Westerbork te stimuleren en ondersteunen. Door met de inwoners van de buurten in gesprek te gaan, krijgen de organiseerde partijen een beter beeld wat er leeft onder de inwoners van Westerbork zodat ze daar hun activiteiten en werkwijze op kunnen aanpassen.

Ontspannen sfeer

De organisatie is tevreden over het verloop. Er heerste een ontspannen sfeer en de twintig aanwezigen gaven hun eerlijke mening. De uitkomsten worden teruggekoppeld naar de buurtvereniging en het initiatief krijgt zeker een vervolg in een andere buurt van Westerbork.

Nieuws

menu