Gymnastieken en turnen in Roderwolde

De kinderen kregen geen genoeg van de koprol van de dikke mat.

Het gymlokaal van de school in Roderwolde staat vol met apparaten, dikke kussen en zelfs een trampoline. Woensdagmiddag werden hier de eerste gum- en turnlessen gegeven.
Lees meer over
Noordenveld

Kinderen uit Roderwolde en omgeving waren opgeroepen om mee te doen en aan die oproep werd behoorlijk gehoor gegeven. In twee groepen turnden de kinderen zich een slag in de rondte. De jongsten onder leiding van Frank Nederhoed, de oudsten onder leiding van Marjan Hogenberg.

De jongsten zaten de uitleg van Nederhoed geduldig uit, maar sommigen konden zich amper bedwingen om het klimrek te beklimmen en dan via de trampoline een koprol op de dikke mat te maken. Het ging de kinderen uit Roderwolde ontzettend goed af.

De training van woensdag was de eerste van een nieuw seizoen. De training is voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar en is voor alle kinderen uit Roderwolde en omliggende dorpen. Beleven of turnen iets voor je is, je mag altijd twee trainingen gratis meedoen. De training is van 14.15 uur tot 15.15 uur. Kijk op www.gtsroderwolde.nl voor meer informatie.

Nieuws

menu