Nieuwe borden voor fietsknooppuntennetwerk gemeente Noordenveld

Wethouder Jeroen Westendorp (links) en Dick Dijkstra bevestigen een van de informatieborden. NEWZ Marketing en Media

Langs het fietsknooppuntennetwerk in de gemeente Noordenveld worden dertien nieuwe informatieborden geplaatst. Wethouder Jeroen Westendorp bevestigde vrijdagochtend samen met Dick Dijkstra (directeur Recreatieschap Drenthe) in Steenbergen een van de nieuwe borden.
Lees meer over
Noordenveld

De informatieborden worden geplaatst bij fietsknooppunten door de hele gemeente. ,,De borden geven in tekst en beeld uitleg over bijzondere plekken in het landschap en gaan ook in op de historie van Noordenveld”, aldus Wethouder Westendorp.

In de provincie Drenthe worden in totaal 123 nieuwe informatieborden geplaatst bij fietsknooppunten. Het plaatsen van de borden is onderdeel van het project ‘Vernieuwing fietsknooppuntennetwerk Drenthe’. Binnen dit project is het fietsnetwerk in Drenthe al uitgebreid met negentig nieuwe knooppunten. Enkele routes zijn daarnaast verlegd, waardoor het netwerk nu meer aansluiting heeft met de dorpen en steden in Drenthe. Lokale ondernemers kunnen op die manier beter van het fietstoerisme profiteren.

Nieuws

Meest gelezen

menu