Oproep voor nieuwe vrijwilligers levert geen reacties op, organisatieteam Run van Roden besluit streep door evenement te zetten

Foto: Run van Roden

De Run van Roden gaat ook dit jaar niet door. Na twee jaar afgelasting vanwege de uitbraak van het coronavirus, heeft de organisatie opnieuw noodgedwongen een streep door het evenement gezet.
Lees meer over
Noordenveld

Het was de bedoeling om op zondag 26 juni weer veel mensen de kans te bieden om te gaan hardlopen en de voorbereidingen op de Run van Roden waren al gestart. Maar het organisatieteam werd geconfronteerd met een aantal stoppende vrijwilligers en ging op zoek naar vervangers. Er was goede hoop dat die snel gevonden zouden worden, maar dat viel tegen.

Via verschillende kanalen heeft het organisatieteam oproepen gedaan in een poging nieuwe vrijwilligers te werven, maar daar kwamen geen reacties op. Afgelopen week is daarom besloten om een streep door de Run van Roden te zetten. Zonder nieuwe vrijwilligers was de bezetting niet groot genoeg om het evenement in goede orde plaats te laten vinden.

De hardloopclinics, waarbij je als ervaren of onervaren loper beter leert hardlopen, gaan wel door. Iedereen die zich daarvoor heeft opgegeven heeft een e-mail gehad met verdere informatie.

Nieuws

menu