Piekfijn op orde

Annet Piek helpt je orde te scheppen. Foto: Jose

Annet Piek woont in Peize en is inmiddels al 32 jaar werkzaam in de zorg. Een mensen mens zo kan je Annet wel noemen. Van begeleider ambulante zorg in de LVB en de psychiatrie tot zorg coördinator in een woongroep en van schoonheidsspecialist tot pedicure, Annet heeft ruime ervaring in het werken met mensen. Tijd voor iets anders.
Lees meer over
Noordenveld

Via Ilona Visker heeft Annet een opleiding gevolgd Professional Organizer. Dan denk je misschien wat is dat? Kort door de bocht gezegd is het opruimcoach.

Er zijn mensen die het gevoel hebben de regie kwijt te zijn en in huis kan er ook wel het een en ander gebeuren. Het lukt allemaal niet meer. Een puinhoop in huis, een vol hoofd, het heeft allemaal weerslag op alles wat je doet.

Om met je zelf aan de slag te kunnen is het een heel verstandig om eerst je huis op te ruimen dat ruimt namelijk ook op in je hoofd. Annet helpt mensen om hun huis op te ruimen. ,,Bijvoorbeeld alleenstaande ouders, ouderen die alleen komen te staan en van een groot huis moet verhuizen naar een klein huis, of mensen met een succesvolle carrière een gezin en geen tijd om het huis op orde brengen.”

Annet brengt orde in je huis. ,,Het slim opruimen, opnieuw inrichten van kasten, weggooien van spullen die je niet meer gebruikt en nog veel meer tips en trucs is een start voor een nieuw begin”, aldus Annet Piek.

Zo is je keuken, kamer, slaapkamer, zolder en iedere andere ruimte in je huis tip top op orde en zul je ervaren dat dat rust geeft in je leven.

Nieuws

menu