Rustige jaarwisseling in Noordenveld

Toen alles nog heel gewoon was gingen de jeugdteams van VV Roden op pad en verkochten huis-aan-huis oliebollen.
Lees meer over
Noordenveld

Maar sinds 2020 is er omwille van de geldende regels rondom corona op 31 december een oliebollen drive-thru op de parkeerplaats van VV Roden. Erg handig. Even een rondje over de parkeerplaats. Bij het eerste tentje betaal je en bij de tweede tent krijg je je oliebollen. Niet in de rij staan voor de oliebollen kraam of bij de bakker maar gewoon in je auto. Vooral nu het van regenachtige weer is, is dit natuurlijk ideaal.

De oliebollenstraat is ook dit jaar weer goed bezocht. De oliebollen werden gedurende de dag gebakken door Bakkerij Van Esch, zodat iedereen kon genieten van verse oliebollen. Ook bij de andere bakkers in de gemeente en natuurlijk bij de kraam op de Brink in Roden vonden de lekkernijen gretig aftrek.

De jaarwisseling verliep in de gemeente Noordenveld zonder noemenswaardige problemen. ‘Om de hoek’ in Bovensmilde waren er ongeregeldheden, waarbij de ME in actie moest komen. In Zevenhuizen was een bescheiden stunt van de Carbid Boys. Ze hadden hun grote evenement afgelast, maar knalden toch het dorp even wakker.

Nieuws

menu