Vers koken met de oogst van de dag bij Jachtlust in Steenbergen

Peer Wagenaar (links) en Dennie Postema koken vers met streekproducten. Foto: Arjan Boer

Afgelopen zomer openden Dennie Postema en Peer Wagenaar de deuren van de nieuwe Brasserie Jachtlust in Steenbergen. Wie wel eens in de oude Jachtlust is geweest zal het niet meer herkennen.
Lees meer over
Noordenveld

Het is behoorlijk veranderd. De Jachtlust is de tijd ver vooruit gegaan. ,,Niet alleen qua inrichting maar ook de manier waarop ze zich onderscheiden van andere restaurants”, zeggen Dennie Postema en Peer Wagenaar.

De Jachtlust is een thuis voor iedereen die van culinair genieten houdt en bewust met gezond eten bezig is. ,,We werken met streekproducten. De groentes en het vlees komen van de lokale ondernemer. We gebruiken verse ingrediënten uit de directe omgeving. Het is zoiets als koken met de oogst van de dag.”

Na een mooie drukke zomer is er een eind gekomen aan de avondjes uit eten. De deur moet weer om 17.00 uur dicht door covid. Om toch door te gaan zijn Peer en Dennie nu open van vrijdag tot en met zondag met een lunchkaart. Ook is er een afhaalmenu met heerlijke gerechten en vanaf zondag 11 december is er elke zondag van 11 uur tot en met 17 uur Hertenstoof met Bokbier. Met de kerstdagen zijn er ook arrangementen.

Nieuws

menu