Wie heeft het terras van ijssalon Italia in Roden vernield? Eigenaar Marco Geuken had het al zo moeilijk: 'Het spaarpotje is een keertje leeg'

Bij ijssalon Italia in Roden zijn in de nacht van zondag op maandag meerdere stoelen en tafels vernield. Eigenaar Marco Geuken baalt: ,, Het is zinloos en voor niks. Maar de kosten zijn voor mij."

Een deel van het terras van ijssalon Italia is in de nacht van zondag op maandag vernield.

Een deel van het terras van ijssalon Italia is in de nacht van zondag op maandag vernield. Foto: Ijssalon Italia

,,Toen in vanmorgen bij het terras aan kwam, lagen er allemaal stoelen omver. Dat is nog lichtelijk baldadig, maar er waren ook stoelen met messen bewerkt. Ook lagen er tafels in tweeën en stoelen met verbogen poten," vertelt Geuken.

Het terras stond op een grasveldje dat de ijssalon van de gemeente mag gebruiken. ,,Zo hebben we meer ruimte om de afstand tussen de tafels te bewaren." Maar juist op dat deel van het terras staan geen camera's gericht.

'Het spaarpotje is een keer leeg'

Geuken baalt: ,,Het is keihard werken. Al 1,5 jaar hebben we te maken met corona. Normaal is augustus eigenlijk een drukke vakantiemaand, maar het weer zit tegen. Het spaarpotje is gewoon een keer leeg."

Hij heeft de politie erbij gehaald, maar die kan weinig voor hem doen. ,,Ik kan er hooguit een melding van maken maar that's it, " aldus Geuken.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Noordenveld
menu