Workshops bakken en mindfulness voor mantelzorgers gemeente Noordenveld

Foto: Pixabay.

Het contactpunt Mantelzorg en de gemeente Noordenveld organiseren in november een online bakworkshop en mindfulnessworkshop voor mantelzorgers.

De online bakworkshop - gratis en voor mantelzorgers van alle leeftijden - wordt vrijdag 13 november van 19.00 tot 20.00 georganiseerd.

Overdag ontvangen deelnemers een tas met benodigdheden thuis. Zelf hebben ze een beslagkom, een oven en zonnebloemolie nodig. Via een e-maillink krijgen ze een uitnodiging om de bakworkshop online bij te wonen. Deelnemers komen zelf niet in beeld maar kunnen wel vragen stellen.

De workshop wordt gegeven door Margo en René van Buiters Bakboerderij aan de Kanaalstraat in Roden. Mantelzorgers kunnen zich uiterlijk vrijdag 6 november opgeven.

Workshop mindfulness

De workshop mindfulness leert mantelzorgers hoe ze kunnen omgaan met stress en hoe ze op een gezonde manier voor zichzelf kunnen zorgen. Op maandag 9 november van 10.00 tot 11.00 uur of woensdag 11 november van 19.30 tot 20.30 uur kunnen mantelzorgers kennismaken met de begeleider en krijgen ze informatie over de workshop. Wie doorgaat met de workshop krijgt op 25 november de eerste online les.

Informatie over beide workshops staat hier . Wie geen ervaring heeft met online programma’s kan hiermee geholpen worden.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Noordenveld
menu