Samen met

Gezellige drukte bij opening kinderboerderij

De clown trok veel bekijks.

Het was een gezellig drukte bij de opening van de kinderboerderij aan de Norgerweg in Roden.
Lees meer over
Roder Journaal

Met name de clown trok zaterdagmiddag de aandacht van de kinderen en de ouders tijdens de feestelijke seizoenstart van de kinderboerderij.

Er was extra uitgepakt omdat de afgelopen twee jaar vanwege corona geen feestelijke opening van het seizoen mogelijk was. Kinderen konden gratis poffertjes eten, er was een draaimolen, een springkussen en de kinderen konden zich laten schminken. De clown maakte bovendien prachtige ballonfiguren voor iedereen die dat leuk vond.

Bij de balie konden kinderen terecht voor drie kleurplaten en evenzoveel kleurwedstrijden. Om de veertien dagen wordt er een winnaar aangewezen.

De kinderboerderij heeft een theeschenkerij en een grote speeltuin waar jong en oud zich kunnen vermaken. Op de boerdeij vind je geiten, pony’s, schapen, lama’s, kangoeroes, konijnen, cavia’s en wat al zo meer op een kinderboerderij voorkomt. Al deze dieren zijn aan te raken en te knuffelen en men kan zich daartussen vrijelijk bewegen.

In aparte afgesloten gedeelten zijn herten, zwanen en andere watervogels, waaronder fraaie soorten eenden, te bewonderen. Daarnaast is er een fraai vogelhuis met exotische vogels.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Roder Journaal

Nieuws

menu