Vakantiegangers die in zomer van 2022 vanaf Groningen Airport Eelde willen vliegen kunnen naar Guernsey, Gran Canaria, Bodrum, Antalya, Kreta en Mallorca

Groningen Airport Eelde. Foto: DvhN

Vakantiegangers die vanaf Groningen Airport Eelde willen vliegen, hebben in het zomerseizoen van 2022 de keuze uit zes verschillende bestemmingen. Dat heeft de luchthaven dinsdag bekendgemaakt. De vluchten en pakketreizen worden aangeboden door reisorganisaties Corendon, TUI en Sunair.
Lees meer over
Tynaarlo

Corendon heeft bevestigd in het zomerseizoen van 2022 naar de bestemmingen Bodrum en Antalya (Turkije), Kreta (Griekenland) en Mallorca (Spanje) te vliegen. Mallorca is nieuw in het aanbod van Corendon vanaf Groningen Airport Eelde.

Ook TUI vliegt komende zomer wederom wekelijks naar het Spaanse eiland Mallorca en blijft gedurende het gehele jaar twee keer per week Gran Canaria aanbieden. Reisorganisatie Sunair heeft bevestigd dat de vluchten naar Guernsey (Kanaaleilanden) vanaf april wederom worden uitgevoerd vanaf Eelde.

Mooie toevoeging

‘Wij zijn blij met het aanbod voor komend zomerseizoen. Het is een mooie toevoeging dat Mallorca door zowel TUI als Corendon wordt aangeboden, want het is voor onze regio een gewilde bestemming’, laat Jonas van Dorp, Head of Aviation Marketing & Development Groningen Airport Eelde, weten.

Er zijn tevens een aantal bestemmingen terug in het zomerschema die door de coronamaatregelen een periode niet werden aangeboden, zoals Bodrum, Antalya en Guernsey.

Nieuws

menu