Camping Torentjeshoek in Dwingeloo krijgt een ton voor maximale natuurbeleving

„We gaan de komende jaren flink aan de slag. Dit is een mooie stimulans om zelf te investeren”, zei Jurgen Weenink van camping de Torentjeshoek in Dwingeloo. Samen met Diane van Leeuwen hield hij een cheque van maar liefst 100.000 euro in handen, het maximale bedrag dat Vitale Vakantieparken Drenthe uitkeert aan campings die excelleren.

In het midden campingeigenaren Diane van Leeuwen en Jurgen Weenink, links wethouder Jacob Boonstra en rechts Henk van de Boer.

In het midden campingeigenaren Diane van Leeuwen en Jurgen Weenink, links wethouder Jacob Boonstra en rechts Henk van de Boer. Foto: Gerrit Boer

Lees meer over
Westerveld

De Torentjeshoek is na Jelly’s Hoeve in Havelte de tweede excellente camping in Westerveld die profiteert van geld uit Vitale Vakantieparken Drenthe. „Een ton is het maximale bedrag, dat betekent dat de Torentjeshoek aan alle criteria ruim heeft voldaan”, vertelde Henk van de Boer, voorzitter van de stuurgroep Vitale Vakantieparken. Samen met wethouder Jacob Boonstra reikte hij de cheque uit. „Het gaat om cofinanciering”, legde hij uit. „Als stimulans voor de ondernemer en voorbeeldfunctie voor andere recreatiebedrijven.”