Daphne uit Havelte ondanks zenuwen door naar finale van The Voice of Holland

Daphne uit Havelte in The Voice.

Daphne van Ditshuizen uit Havelte is door naar de finale van The Voice of Holland. Ondanks dat haar optreden niet vlekkeloos verliep, liet ze in de crossbattles Sanne van team Anouk achter zich.
Lees meer over
Westerveld

De twee streden eerder tegen elkaar tijdens the battles. Toen zaten ze beide in team Anouk en koos de Haagse zangeres voor Sanne. Ali B. gaf de zangeres uit Havelte alsnog een kans en besloot zijn ‘steal’ te gebruiken en Daphne nog een kans te geven.

Tekst kwijt

De Drentse zangeres zong het nummer Empire State of Mind van Alicia Keys. Dat liep niet helemaal van een leien dakje. Daphne was halverwege haar nummer haar tekst kwijt.

,,Het is in ieder geval goed dat je jezelf herpakt”, vond Waylon. ,,Je viel van de Empire State af en de band kwam als een soort Superman je opvangen en zette je gewoon daar weer neer.’’

Rustig krijgen

,,Ik zou het na volgende week nog wel eens heel rustig kunnen krijgen”, grapte coach Ali B. In de eerste ronde viel Ayoub uit zijn team ook al uit. Toch was de Almeerse rapper vooral trots op zijn pupil.

,,Dat heeft te maken met de struggle die je ervaart. Je vecht er veel harder voor dan iemand die vol zelfvertrouwen is. Ik ben trotser op het gevecht dan op het resultaat.’’

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van Daphne zat haar al het hele seizoen in de weg. ,,Je bent echt een goede zangeres, dat weten we allemaal. Alleen namen dit keer de zenuwen helaas een beetje de overhand”, zei Anouk.

Maar Daphne kreeg hulp uit onverwachte hoek. De militairen van de kazerne in Havelte lieten in een video-boodschap weten dat ze komende week welkom is om haar zelfvertrouwen op te krikken.

Nieuws

Meest gelezen

menu