Debbie Bruijn is de nieuwe gemeentesecretaris van gemeente Westerveld. 'Ik geloof in de kracht van de samenleving'

Debbie Bruijn. Foto: Eigen foto

Debbie Bruijn is de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Westerveld. Zij is maandag door de burgemeester en wethouders benoemd.

Debbie Bruijn (1973) is geboren in Delft en verhuisde ongeveer 30 jaar geleden naar Drenthe. Zij was werkzaam bij de Regiopolitie Haaglanden en 8 jaar als team- en recherchechef bij Politie Noord-Nederland. Daarna is zij onder andere werkzaam geweest als programmaregisseur Veilig bij gemeente Hoogeveen, regiocoördinator Risicojeugd & Jeugdgroepen bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie en als locosecretaris en afdelingsmanager bij gemeente Wierden.

Manager Sociaal domein

Bruijn is tot 2020 fractievoorzitter geweest in de gemeenteraad van Hoogeveen. Op dit moment is zij manager Sociaal domein bij gemeente Meppel.

Bruijn vertelt in een persbericht: ‘Westerveld was op zoek naar een verbinder, iemand die functioneel kritisch is en vanuit de ingezette koers ontwikkelingen aanjaagt. Dat spreekt mij enorm aan. Ik geloof in de kracht van de samenleving en in de professionaliteit van de organisatie.’

Ze begint in de gemeente Westerveld op 1 oktober. Ze volgt Nic Dusink op, die per 1 juni gemeentesecretaris van de gemeente Brummen is.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Westerveld
menu