Drive Thru Frederiksoord is net een McDonalds, maar dan met een ander menu

De Drive Thru in Frederiksoord met zicht op de prachtige tuin achter Hotel Frederiksoord. Foto: Persfoto

Eigenaar Marcel Vos van Logement en Gasterij Frederiksoord heeft een druk weekeinde achter de rug. Zijn Drive Thru Frederiksoord bleek een schot in de roos.

„Het is net een McDonalds, maar dan met een ander menu”, legt Vos het principe van de Drive Thru uit. Net als vele andere horecaondernemers bedacht Vos iets om in deze tijd van corona toch vooral aan de bak te blijven. Hij kwam met de Drive Thru.

„De mensen bestellen vanuit huis een maaltijd en rijden hier naar toe, worden achter het Hotel Frederiksoord opgevangen, moeten daar hun bestelde maaltijd betalen en mogen dan uiteindelijk wanneer de bestelling klaar is weer vertrekken door de prachtige tuin.” Veel mensen maakten al gebruik van de service. „Ook veel mensen gingen gewoon in de rij staan en bestelden daar. Om daarna even te wachten en naar huis te rijden om daar aan de heerlijke maaltijd te kunnen beginnen.”

‘Tijd om open te gaan’

Komend weekeinde is de Drive Thru van Logement en Gasterij Frederiksoord weer geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. En in het weekeinde daarna ook. Dat zal volgens Marcel Vos ook het laatste weekeinde van de Drie Thru zijn. „Ik denk zelf dat we met de horeca op 20 mei weer open mogen. Dat zou geweldig zijn. En laat ik duidelijk zijn: het wordt ook tijd.”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Westerveld
Coronavirus
menu