Er wordt hard gewerkt aan restaurant PUUR in Diever. 'We willen er een begrip van maken'

Over twee maanden is Diever een horecazaak rijker. PUUR in Diever wordt een speciale, want de compagnons Erik Tigelaar en Stefan Blink bieden niet alleen ruimte aan de TIP, maar willen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek bieden.

Stefan Blink (links) en Erik Tigelaar op de plek waar straks een terras is te vinden.

Stefan Blink (links) en Erik Tigelaar op de plek waar straks een terras is te vinden. Foto: Gerrit Boer

Lees meer over
Westerveld

Binnen ligt een nieuwe vloer te drogen en dus vindt het gesprek noodgedwongen buiten plaats, op de locatie waar straks een terras wordt aangelegd. In januari misschien niet een voor de hand liggende plek, maar er is weinig fantasie voor nodig om je hier een levendig terras voor te stellen. Een mooi plekje voor een kop koffie met appeltaart, voor of na een fiets- of wandeltocht in het Drents-Friese Wold.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's