Frederiksoord heeft geen corso, maar wel het corsogevoel

De makers van het mozaïek van corsogroep De Mandenmakers uit Frederiksoord. Het bewegende mozaïek dat door de jury met de eerste prijs werd beloond, is de komende dagen nog te bewonderen in Frederiksoord.

De makers van het mozaïek van corsogroep De Mandenmakers uit Frederiksoord. Het bewegende mozaïek dat door de jury met de eerste prijs werd beloond, is de komende dagen nog te bewonderen in Frederiksoord. Foto: Corso Frederiksoord

Wel het gevoel, maar dan toch anders. Wel de nodige dahlia’s in handen gehad, maar geen wagens op het parcours en het feestterrein in Frederiksoord. En toch kijken de organisatoren van het corso terug op een bijzonder geslaagd weekend.
Lees meer over
Westerveld

Al snel na het uitbreken van het coronavirus dit voorjaar, werd duidelijk dat de 60ste editie van het Corso Frederiksoord dit jaar niet plaats zou vinden. In goed overleg met de verschillende corsogroepen had de organisatie besloten de jubileumeditie van het corso een jaar door te schuiven. Geen eenvoudige beslissing, maar een besluit waarbij de gezondheid van bouwers, vrijwilligers en het publiek voorop stond.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's