Genieten in Havelte van Circus in de Zorg, dat voor genodigden op bezoek was bij Woonzorg Sanniek

Hoeveel stoelen kun je met jouw mond hoog houden? Heel veel als je bij Circus in de Zorg werkt. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Een bescheiden circustent op het terrein van Woonzorg Sanniek in Havelte liep maandag driemaal helemaal vol. Het Circus in de zorg was daar neergestreken om niet alleen de bewoners van Sanniek in Havelte en Ansen een mooie voorstelling aan te bieden, maar ook mensen die onder de zorg van Noorderboog en stichting ZZWD vallen, alsmede van de Bremhoeve in Kerkenveld en Fort.
Lees meer over
Westerveld
Wolder Courant

Naast de ouderen waren ook kinderen van enkele scholen van harte welkom en zo was het een komen en gaan van genodigden daar aan de Boskampsbrugweg. Het Circus in de Zorg is speciaal voor ouderen en mensen met een handicap of beperking, die voor dit dagje uit dan niet ver hoeven te reizen. Een eenvoudig circus, maar juist daarom met veel charme en heel persoonlijk. Circusdirecteur Frank heet iedere gast vooraf welkom bij de ingang van de tent, even later spreekt hij iedereen toe om in een handomdraai te transformeren tot clown Frenky.

Nieuws

menu