KC De Vuursteen in Wapserveen bereikt mijlpaal: warm welkom voor 100ste leerling

Bij KC de Vuursteen in Wapserveen werd dinsdagmorgen het bereiken van de mijlpaal van 100 leerlingen gevierd. Aangeleverde foto

Kindcentrum De Vuursteen in Wapserveen bereikte dinsdag een mijlpaal, want de school kon de honderdste leerling welkom heten. Jolijn was de gelukkig. Ze woont in Wapserveen en ze is op 17 april 4 jaar geworden.
Lees meer over
Westerveld

Jolijn kent de school al omdat de peuterspeelzaal naast het kleuterlokaal zit en er veel wordt samengewerkt. De kinderen kregen een ijsje van de Ouderraad en de leerkrachten taart van de Stichting. Jolijn kreeg een klein cadeautje, want 100 leerlingen was nog niet eerder gehaald.

KC de Vuursteen is een school waar het welbevinden en betrokkenheid van de kinderen centraal staat. Dat past goed bij de uitgangspunten van EGO onderwijs ( ErvaringsGericht Onderwijs).

Kinderen komen vanuit de hele omgeving naar deze school, waar een mooi, uitdagend groen schoolplein en buitenlessen een vast onderdeel zijn van het onderwijsaanbod.

In school is ook de peuteropvang en de BSO gehuisvest en nu gebuikt het onderwijs zelfs een ruimte van het dorpshuis. Van krimp is op dit moment geen sprake, zo constateren ze in Wapserveen.

Nieuws

menu