Ondernemers gidsen de gasten door het gebied. Nieuw bezoekerscentrum in Doldersum maakt verbinding ‘concreet en zichtbaar’

Westerveld is een bezoekerscentrum rijker. Het centrum is gevestigd aan de rand van het Nationaal Park Drents Friese Wold én de Koloniën van Weldadigheid, op de grens van natuur en cultuur.

De ondernemers Eduard Schipper en Hellen Dam in het nieuwe bezoekerscentrum met in hun midden burgemeester Rikus Jager van de gemeente Westerveld.

De ondernemers Eduard Schipper en Hellen Dam in het nieuwe bezoekerscentrum met in hun midden burgemeester Rikus Jager van de gemeente Westerveld. Foto: Gerrit Boer

Lees meer over
Westerveld

Het unieke informatiepunt is gerealiseerd in een speciale ruimte bij restaurant Grenzeloos in Doldersum en is een initiatief van Hellen Dam en Eduard Schipper, eigenaren van Grenzeloos. Al meer dan twintig jaar ontvangen zij in hun hotel en restaurant vele gasten die onwetend door de prachtige regio fietsen en wandelen. Het nieuwe bezoekerscentrum moet die onwetendheid bij bezoekers van het gebied minimaliseren.

Nieuws

menu