Ondernemersfair Westerveld pakt uit, Havelte en Uffelte staan centraal

De Roskam in Uffelte. Google

De zesde editie van de Ondernemersfair Westerveld vindt zaterdag 24 september plaats in Havelte. De locatie is nog niet definitief bekend, maar om ondernemers te informeren, houdt de beurscommissie een informatieavond op dinsdag 24 mei om 20.00 uur in Herberg de Roskam in Uffelte.
Lees meer over
Westerveld

Ieder jaar rouleert de organisatie van de ondernemersfair tussen de ondernemersverenigingen van de gemeente Westerveld. Dit jaar is het in handen van enthousiaste ondernemers uit Havelte en Uffelte. Hun doel: zoveel mogelijk ondernemers uitdagen om zich op een interactieve manier te presenteren aan inwoners van Westerveld en omgeving. Tijdens de informatieavond krijgen ondernemers meer informatie over de locatie, beurstijden, randactiviteiten, kosten, aanmeldingsprocedure en andere praktische zaken.

Mooie gelegenheid

Alle bedrijven uit de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan de ondernemersfair. Ondernemers hoeven dus geen lid te zijn van een ondernemersvereniging. De ervaring leert dat er ieder jaar ruim 100 ondernemers vertegenwoordigt zijn uit de verschillende dorpen. De ondernemersfair is een mooie gelegenheid voor ondernemers om hun bedrijf te presenteren, nieuwe contacten op te doen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Ondernemers worden van harte uitgenodigd om bij de informatieavond aanwezig te zijn. Aanmelden voor de informatieavond op dinsdag 24 mei is niet nodig. Eventuele vragen over de informatieavond of over de Ondernemersfair mogen op de mail naar beurs@ondernemendwesterveld.info . Meer informatie op www.ondernemendwesterveld.info of via Facebook @Ondernemersfair.

Nieuws

menu